Scrierea de articole pentru bani

Scrierea de articole pentru bani

Dar eu chiar vreau să scriu despre răscoala de Paşte din anul 1916 şi despre Parcul Memorial Arbour Hill.

Am destul material pentru multe articole dar mă limitez doar la 6 pentru provocare iar apoi scriu altele când totul s-a terminat.

Ziua 2.

Scrierea de articole pentru baniAm pus deoparte căutările pe care le-am făcut pentru Hub-urile de istorie irlandeze. E greu să iau doar câteva incidente şi să le transform în articole pe care merită să le citeşti.

Am decis să îl scriu pe primul despre vizită preşedintelul John F. Kennedy în Irlanda şi despre Parcul Memorial Arbour Hill. O să folosesc asta ca un prilej să explic cine este îngropat aici şi de ce.

Poţi citi primul articol pe care l-am scris despre istoria Irlandeză aici.

Ziua 3.

Este o muncă grea dar o iubesc. Am lucrat toată noaptea ca să termin încă 2 articole despre istoria Irlandei. Intenţionam să folosesc primul articol ca un punct de plecare dar când l-am publicat am realizat că înafară de povestea despre cei 14 bărbaţi care au fost executaţi, nu aveam ce alte linkuri să pun în căsuţa cu linkuri.

Ar fi trebuit să aştept şi să public huburile împreună, dar de obicei, după ce termin de scris un articol abia aştept să îl public.

Uite două articole pe care le-am publicat astăzi.

Ziua 4.

Când scriu despre un anume subiect care îmi place, tind să fiu distras când caut informaţii despre tema respectivă. Aşa că petrec multe ore citind şi distrându-mă.

Am reuşit totuşi să termin un alt articol legat de istoria irlandeză, pe care l-am şi publicat, chiar dacă am făcut asta la primele ore ale dimineţii. Poţi citi despre el aici.

Ziua 5.

Am petrecut întreaga zi scriind încă 3 articole despre istoria Irlandeză. Făcusem deja căutări în legătură cu ce urma să scriu aşa că tot ce a fost nevoie a fost să le pun într-o formă cât mai accesibilă pentru cititor. Totuși, tot mi-a luat mult timp.

Trebuie să mă concentrez la articole mai comerciale acum. Vreau să scriu cinci articole despre Crăciun, iar apoi ultimele cinci articole despre scris.

Unul dintre ţelurile mele este de a face mai mulţi bani online din scris aşa că am pus deoparte scrisul articolelor despre istoria Irlandeză până când le voi termina pe celelalte. Sunt foarte surprins că articolul pe care l-am scris despre Femeile Irlandeze din închisori care sunt transportate în Australia a început să facă bani.

Face parte din seria celorlalte 15 articole despre Istoria Irlandeză pe care le-am scris în Martie şi Aprilie anul acesta. Şi celelalte au un număr de cititori bun dar nu fac încă îndeajuns de mulţi bani. Poate că motivul este că articolul este destul de vechi.

Voi încărca cele 3 articole mâine pentru că sunt prea obosit acum iar asta durează câteva ore.

Ziua 6.

Am scris doar un articol astăzi. Am crezut că îmi va lua doar câteva ore dar mi-a luat 6. Am fost prea obosit ca să mai fac vreunul astă seară.

Mi-au mai rămas 5 de făcut şi mai am doar câteva zile pentru a le face. Nu ştiu dacă voi reuşi să le termin la timp.

Următorul articol necesar este rezumatul unei provocări Doctor Who pe care o scrisesem acum 2 săptămâni. Trebuia să fi ascultat de scriitorii mai experimentaţi ai forumului.

Spuneau că este cel mai bine să scrii Summary Hub-ul de îndată ce termini de scris subiectele din acea categorie. Astfel, le ai proaspete în minte. Nu am ascultat de ei şi de asta mi-a luat atât de mult timp să le scriu.

Ziua 7.

Am petrecut aproximativ 16 ore ca să termin ultimele 5 articole pentru provocare. Aveam o grămadă din text scris de dinainte aşa că am putut să public cele 5 articole despre scris în noaptea trecută şi astăzi.

Sunt atât de obosit încât nu mai pot să gândesc, dar este o oboseală plăcută. Sunt mulţumit de ce am realizat şi de această provocare. Cele 5 articole despre scris sunt mai jos.

Ziua 8.

Scrierea de articole pentru baniCiteam fericit alte articole ale echipei şi vizitam forumul. Apoi m-am gândit că sumarul ar trebui să fie un singur articol pentru toate cele 30 pe care le-am scris în timpul provocării. Mai rău este că rezumatul nu este luat în considerare, nu face parte din cele 30 pe care trebuie să le scriem.

Asta înseamnă că îmi lipseau 5 articole pentru provocare şi mai aveam doar 2 zile ca să le termin! Mă voi apuca de treaba chiar acum.

Scrisul de clase online

Provocarea HubPages de 60 de zile a meritat.

Am terminat toate sarcinile pe care m-am angajat la început să le fac la timp. Atât numărul cititorilor cât şi traficul de pe Google Adsense a crescut, şi împreună cu ele şi banii pe care i-am făcut. Acum vând aproximativ 10-12 obiecte pe Amazon.

Cu tot ce am învăţat pe HubPages din faptul că am luat parte la provocare acum ştiu că articolele mele vor continua să facă bani pentru mine online aici pe HubPages.