Modalitati inteligente de a face bani online

Modalităţi inteligente de a face bani online

Dacă îţi place să ajuţi oamenii, un job de asistent virtual de acasă ar putea fi ideal pentru tine.

Asistent virtual

Să fii asistent virtual este un job orientat către servicii pentru clienţi şi este necesar să fii capabil să răspunzi la telefoane, să trimiţi şi să verifici e-mailuri şi în genere să ajuţi alte persoane pentru a obţine informaţiile de care au nevoie. Sunt multe tipuri de poziţii de asistent virtual de acasă, cum ar fi:

 • Operator de telefonie
 • Tutore virtual
 • Reprezentant online de servicii cu clienţii

Majoritatea acestor joburi necesită o calificare sau o diplomă, dar altele acceptă simpla experienţă în domeniu fără a avea o diplomă. Altele necesită ceva muncă în domeniul relaţiilor cu clienţii.

Joburi în numitul de domenii

Modalitati inteligente de a face bani onlineMajoritatea oamenilor nu cunosc faptul că pot fi plătiţi pentru a ajuta alte persoane să îşi numească site-urile web sau companiile, dar acest fapt este în totalitate adevărat. Clienţii vin cu descrierea companiei iar cei care trebuie să găsească un nume sunt puşi la muncă.

https://www.cumsafacibani24.ro necesită ca şi clienţii să depoziteze bani într-un cont înainte de a cere numirea domeniilor lor, astfel încât cei ce vor face munca să fie siguri că vor fi plătiţi. După ce numele vor fi sugerate, în caz că cel pe care tu l-ai sugerat va fi ales, vei primi suma depozitată în contul tău. Este atât de uşor. Totuşi, există o competiţie acolo.

O altă modalitate de a face bani din numitul site-urilor web este prin cumpărarea numelor domeniilor, ca mai apoi să le treci în stadiul de “parking” şi ulterior vinderea lor. Poţi face un profit frumos făcând aşa, astfel încât majoritatea oamenilor îşi permit să renunţe la jobul principal pentru a face bani numai din asta.

Ai multe lucruri care stau degeaba prin casă? De ce să nu le vinzi online?

Vinde obiecte pentru a face bani online.

O metodă veche de a face bani este din vânzarea obiectelor pe care nu le mai vrei. Din fericire, cu tehnologia din zilele noastre, nu este nevoie să îţi părăseşti locuinţa pentru a face asta. Website-uri că eBay, Craigslist şi Etsy fac posibil pentru oameni să îşi listeze obiectele pe care nu le mai vor şi să facă bani, totul din confortul caselor lor. Mai jos ai o lista de obiecte pe care ai putea să le vinzi ca să faci bani în plus de cheltuială în fiecare săptămână.

 • Cărţi
 • Filme
 • Mobilă
 • Obiecte făcute manual
 • Fotografii
 • Poze
 • Clipuri
 • Haine

O metodă bună de a profita de pe urma asta este de a merge în fiecare săptămână şi a lua bunuri gratuit. “Trash picking” este o metodă de a găsi obiecte de valoare pentru ca mai apoi să le vinzi pentru profit.

Dacă ai păr în plus de care te poţi lipsi, poţi face bani din vânzarea acestuia.

Metode mai puţin obişnuite de a face bani online.

Dacă niciuna din metodele convenţionale nu te mulţumesc, poţi face ceva mai puţin obişnuit şi poţi încerca să faci bani online prin metode mai ciudate. După cum ştim cu toţii, internetul poate fi un loc ciudat, de ce să nu folosim asta în avantajul nostru?

Vinde-ţi părul

Nu e aşa de ciudat pe cum sună. Sunt mulţi oameni care sunt în căutare de păr uman pentru păpuşi, peruci şi chiar pentru îmbrăcăminte. “Virgin hair” sau părul care nu a fost tratat chimic sau vopsit valorează mai mult ca cel care a fost vopsit sau tratat chimic. Tipic, companiile au nevoie ca părul să aibă o lungime de minim 10 inch înainte de cumpărare. Oamenii au făcut mii de dolari din părul propriu. Hair Work, BuyandSellHair, Online Hair Affair, The Hair Trade şi Great Manes te vor pune în legătură cu oameni care sunt dispuşi să îţi cumpere părul.

Scrie scrisori

Site-uri precum LetterRep şi UnsentLetters te vor plăti să scrii scrisori. LetterRep te va plăti cu 10 dolari de fiecare dată când un client îţi cumpără scrisoarea. Poţi scrie scuze, scrisori de business, scrisori pentru corporaţii, scrisori de dragoste sau orice îţi pofteşte inima.

Închiriază obiecte variate

Ştiai că acum îţi poţi închiria către cineva televizorul? Sau că îţi poţi închiria câinele? Nu există limită a obiectelor pe care le poţi închiria. SnapGoods şi Loanables îţi dau voie să îţi listezi obiectele pe care vrei să le închiriezi, oricare ar fi ele.

Fii un jurat virtual

Poţi participa într-un proces virtual ca să faci nişte bani. Nu trebuie să ai în spate experienţă în criminalistică şi nu trebuie sa fii avocat sau jurat, sau nici măcar înrudit cu cineva care practică dreptul. Site-uri precum eJury te vor plăti dacă participi ca jurat junior într-un proces virtual.

Fă lucruri ciudate

Modalitati inteligente de a face bani onlinePoţi desena o persoană cu beţe în loc de corp? Poţi să faci instrumentale folosind sunetele propriului corp? Dacă da, există persoane care sunt dornice să îţi cumpere serviciile. Fiverr lasă persoanele să posteze lucrurile pe care ei sunt dispuşi să le facă pentru suma de 5 dolari, iar alte persoane vor plăti pentru serviciile tale. Unele din chestiile pe care le-am văzut includ “voi fi prietena ta iubitoare pe Facebook pentru 5 dolari” sau “Îţi voi face un portret hidos pentru 5 dolari.” Haide, încearcă.

Pur şi simplu cere bani

Cerutul banilor online a devenit din ce în ce mai popular şi din ce în ce mai multe site-uri de cerut bani online apar. De exemplu CyberBeg, FreeBeg şi GoFundMe. Îţi poţi face chiar tu propriul site pe care să ceri bani iar mai apoi să îţi pui contul PayPal cu buton de donaţii pe care îl vei promova.

Da, există chiar şi metode pentru adolescenţi de a face bani online.

Oportunităţi plătite pentru adolescenţi.

Da, chiar şi adolescenţii pot face bani uşor online. Sunt multe metode de a face asta iar tot ce ai nevoie este consimţământul unui părinte înainte de a te înregistra.

Dacă ai cel puţin 16 ani, cunoşti foarte bine limba engleză, scrii foarte bine şi te pricepi la tehnologie, atunci dotTech te caută. Cei ce scriu trebuie să producă cel puţin 8-10 articole pe tema tehnologiei.

Ca să aplici, îi trimiţi un mail adminului la dottech punct org. În subiect, scrie “Vreau să fiu un Tech Writer”, iar în body-ul emailului include numele tău, vârstă, unde locuieşti, câte articole pe zi poţi scrie, despre ce îţi doreşti să scrii, cu cât vrei să fii plătit pe luna şi adaugă şi o mostră a unui articol scris de tine.