Scrierea Articolelor Online Pentru a Caștiga Bani – Partea a 2-a

Scrierea Articolelor Online Pentru a Câștiga Bani – Partea a 2-a

Site-uri de Scriere Online

Întotdeauna am iubit scrisul și așa că m-am decis să învăț cum să scriu articole online.

Acum sunt plătit un venit lunar și îmi place.

Nu mă înțelege greșit, este o muncă foarte grea și mi-a luat ani buni să știu cum să fac acest lucru cel mai bine. Public articole de peste treizeci de ani în reviste și ziare.

Utilizarea Site-urilor de Scriere Online

Scrierea Online

Dar am aflat că scrierea de articole online este complet diferită. A trebuit să învăț despre Cercetarea Cuvintelor Cheie și despre Optimizarea Motorului de Căutare. Cum să încarc fotografii și clipuri video pe articole. Și multe altele.

Am scris un jurnal de 30 de zile, în timpul primului an despre experiența mea de scris online. Sper că îți va oferi unele încurajări pentru a continua cariera de scriere.

Site-uri de Scriere Online – HubPages

M-am alăturat unui site gratuit de scriere online la Hubpages. A fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Software-ul este foarte ușor de utilizat, cu o mulțime de tutoriale dacă rămâni blocat. Fiecare nou articol, poezie sau piesă de ficțiune trebuie să fie aprobat/ă de către personalul Hubpages înainte de a ți se permite să-l publici.

Acest lucru este pentru a menține standardul foarte ridicat pentru care site-ul este renumit. În cazul în care este trimis înapoi pentru revizuire și nu știi cum să-l îmbunătățești, nu te agita.

Poți merge pe forumuri și le poți cere scriitorilor de acolo să se uite la articol și să îți dea sfaturi.

Sunt aici de patru ani și fac, în medie, de la 80$ la 140$ pe lună. În al doilea și al treilea an am fost plătit, în medie, de la 200$ la 375$ pe lună.

Dar acest lucru s-a schimbat pentru toți scriitorii atunci când Google a scos Panda Change. A fost o lovitură, dar am trecut peste asta. Am continuat să scriu, pentru că îmi place și pentru că încă câștig niște bani în fiecare lună.

Acest jurnal este despre viața mea de zi cu zi, timp de 30 de zile în timpul primului meu an și cum am ajuns aici. Învățam despre regulile SEO și alte reguli ale Internetului și aveam nevoie de ajutor și încurajare. Nu am făcut prima plată de 100$ la Google AdSense pentru aproximativ șapte luni.

Vei vedea după citirea acestui articol că scrierea online pentru a câștiga bani nu este un sistem de îmbogățire rapidă. Este nevoie de o mulțime de muncă și de timp.

Jurnalul Noii Mele Cariere de Scriere pentru 30 de zile

Pe site-ul de scriere unii membri au creat o provocare pentru a scrie 30 de articole în 30 de zile.

Apoi, pentru următoarele treizeci de zile urmează publicitate și conectarea pentru cea mai bună Optimizare a Motorului de Căutare. Cum m-am descurcat în fiecare zi a provocării este scris aici.

Au fost zile când am fost în stare să petrec 12 până la 15 ore de scris două sau trei articole și alte zile, când am fost atât de bolnav încât nici măcar nu am putut porni calculatorul. Am reușit să fac cele treizeci de articole scrise până în termenul limită. A fost o munca grea, dar sentimentul de implinire a fost minunat.

Am avut obiective de scris online pe care am vrut să le îndeplinesc în acele 60 de zile. Provocarea HubPages 60 zile este acum terminată pentru mine. Dorești să te alături HubPages și să iei parte la următoarea provocare de 30 zile?

Acest jurnal te va ajuta să decizi asta. Deci, dacă ești interesat de modul în care am făcut-o zi de zi poți citi totul despre ghidușiile mele aici.

Ziua 1.

Am petrecut ultimele două zile făcând cercetări pentru articolele mele Google. M-am decis la cele cinci legate de Google pe care am de gând să le scriu.

Ziua 2.

Tocmai am publicat cel de-al doilea articol. Îl poți citi la acest link de mai jos.

Ziua 3.

Nu este o zi foarte productivă pentru scris astăzi, deoarece am avut o criză de astm urâtă. Așa că nu am publicat cel de-al 3-lea articol. Am reușit totuși să citesc câteva dintre Hublogs actualizate ale echipei pentru a vedea cum se descurcă toată lumea.

Ziua 4

Astăzi, am reușit să efectuez mai multe cercetări pentru articolele mele Google, dar încă nu pot fi creativ pentru a le scrie. Dacă astmul nu o să fie prea rău, poate mâine.

Am primit e-mailul de la Sunforged și am reușit să accesez forumul. Am citit părerea cu privire la importanța feed-uri RSS. Este uimitor cum merg lucrurile. Am studiat RSS ani de zile. Ideea din spatele lui și cum să o fac în mod corespunzător m-a evitat.

Când am citit părerea Sunforged totul s-a elucidat. Așa că am fost în măsură să adaug feed-urile RSS ale altor scriitori din provocare la hub-urile mele și pe site-urile RSS pe care Sunforged le-a enumerat cu amabilitate în articolul său RSS.

În continuare, un alt scriitor a explicat modul de configurare a unui flux RSS astfel încât am fost în stare să fac acest lucru pentru prima dată. Am învățat foarte multe astăzi, sunt foarte recunoscător și fericit pentru asta.

Ziua 5

Astmul meu încă nu este sub control, dar este mai bine. Am reușit să-mi public al treilea articol Google în cele din urmă. Îl poți citi aici.

Ziua 6

Am învățat mai multe astăzi citind discuțiile de pe forum și m-am bucurat de ele. Am citit și comentat mai multe articole și am verificat câteva dintre hublogs pentru a vedea modul în care toată lumea se descurcă.

Ziua 7

Cum s-a dus prima săptămână! Timpul într-adevăr zboară când te distrezi. Este muncă grea să studiezi și să înțelegi atât de multe informații. Vă mulțumesc tuturor celorlalți scriitori din provocare pentru ajutor și pentru sfaturile primite în această săptămână.

Articole Doctor Who

Ziua 1

Am reușit să mai public un articol Google astăzi. Simt întotdeauna o mare satisfacție atunci când fac acest lucru. Toate cercetările și timpul folosit par să merite în acel moment. Aici este cel mai recent articol Google.

Ziua 2

Am avut o surpriză plăcută în căsuța mea de e-mailuri astăzi. Un reporter de la ziarul Irish Examiner mi-a trimis un e-mail după ce a citit articolul meu despre TBC în Irlanda.

Există un focar de TBC într-o școală primară în Cork, deci este la știri. El a cerut permisiunea să utilizeze două din fotografiile din articolul meu și m-a intervievat despre TBC. Articolul pe care l-am scris a inclus interviuri a două mătuși care au petrecut câțiva ani într-un spital TBC atunci când aveau 12 și 19 ani.

O altă zi excelentă pentru învățare. Mi-am petrecut cea mai mare parte a zilei citind articole și fâcând modificări. Acest lucru l-am făcut cu scopul de a-mi maximiza șansa de a obține anunțuri Google AdSense în locul corect. Adevărată valoare pentru timpul folosit.

Ziua 3

Îmi place foarte mult să petrec timp pe forum și învăț o mulțime de lucruri de acolo. Mă simt parte din echipă și obțin o mulțime de ajutor atunci când am nevoie. Astăzi, am reușit să public un alt articol Google.

A trebuit să fac destul de multă cercetare pentru acesta. Google are într-adevăr atât de multe de oferit iar eu nu mi-am dat seama de acest lucru până când nu l-am scris..Poți citi aici.

Am început o altă categorie pentru provocare.

Aceasta este despre articole Doctor Who. Îmi place să urmăresc această emisiune TV Science Fiction astfel încât aceste articole vor fi o plăcere să le scriu.

Ziua 5

Conexiunea mea la internet a fost tăiată toată ziua și simt că înnebunesc. Am reușit să public două noi articole, așa că acest lucru nu poate fi rău.=

Ziua 6

Am citit o mulțime de articole ale echipei. Am vizitat, de asemenea, forumul și mi se pare că învăț ceva nou de acolo în fiecare zi, ceea ce este genial. De asemenea, am reușit să public cel de-al treilea articol Doctor Who în seara asta. Link-ul este mai jos.

Ziua 7

Am scris toată ziua și am reușit să fac încă două articole Doctor Who. Sunt ultimele din această categorie pentru provocare. Intenționez să continui cu mai multe pe această temă, odată ce provocarea este terminată. Timpul într-adevăr trece foarte repede atunci când scriu. Mi-aș dori să fi existat mai multe ore într-o zi.

Poți citi ultimele două articole Doctor Who aici.

Ziua 1.

Aveam de gând să renunț la articolele despre istoria irlandeză până când celelalte categorii din provocarea 60 zile se terminau.

Am tendința să mă las dus de val pe acest subiect și aș putea rămâne fără timp pentru celelalte.